7Apr

MOLDOVA

Eram sigur ca rezultatul alegerilor din Moldova a fost trunchiat, fraudat de catre comunisti. Este imposibil ca in 2 ani partidele liberale din Moldova, AMN, PL, PLD, etc… sa piarda alegerile dupa ce ei au castigat alegerile locale din 2007.PL si PLD controlau capitala si alte orase, pe cand AMN intrase doarte bine in zona rurala si in zona urbana mica.

Faptul ca rezultatul a fost atat diferit, faptul ca Partidul Comuist a avut tupeul sa fure in asa hal (toata Transnistria a votata, diaspora nu a prea putut vota deoarece nu s-au deschis multe sectii de votare, au folosit autobuzele electorale, au trecut ca si votanti, care culme au si votat, persoane moarte sau plecate de ani buni in strainatate) evident ca nu putea trece cu vederea.

In sfarsit moldovenii s-au trezit si au reacctionat.

PL si PLD din Moldova au reusit scoruri foarte bune pe cand AMN dupa datele oficiale nu au reusit un rezultat dupa potentialul pe care il au.

Acum toti liderii Opozitiei s-au unit, fortati fiind de catre miscarea din Chisinau, in cel de al 12-lea ceas. Urechean cu Chirtoaca si Filat sunt impreuna acum si se misca in aceeasi directie.

A venit timpul ca in sfarsit ultima tara comunista din Europa sa isi arunce la gunoi rebutul administrativ care i-a transformat in cea mai saraca tara din Europa.

Distribuie articolul:

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*