20Mar

astazi la Congres votez cu TARICEANU!!!

Distribuie articolul:

14 comentarii

  1. Aveam o impresie mult mai buna despre sibieni.Doresc ca Tariceanu sa piarda.E consumat.Am intrat pe situl PNL si toate fotografiile sint cu si despre Tariceanu. Si la dumneavoastra se exerseaza cultul personalitatii?

  2. ma bucur, sper sa castige

  3. Eu as vota cu Crin Antonescu. PNL are nevoie de o schimbare si de un candidat la presedintie care sa nu fie asociat cu sprijin parlamentar PSD, caltabos, Comanescu, Predoiu, Adomnitei… Oricum, Tariceanu nu va fi izolat sau aruncat la cosul de gunoi, ci va face pate din echipa de sprijin pentru Crin Antonescu. ULTIMA SOLUTIE: ANTONESCU!

  4. Cu Tariceanu? Mila mi-e de PNL!

  5. Voteaza-l ca-i bun, nevoie mare….

  6. N-a fost sa fie! Oricum, in opinia mea, Crin are potentialul de a creste partidul la peste 30% din sufragiile alegatorilor. Ramane de vazut cum isi va alege colaboratorii. Tariceanu aici a pierdut. Nu a avut flerul necesar pentru a promova oameni loiali. Asta e.

    Un scor de 24-25% la europarlamentare ar fi parfum pentru PNL. Ar fi dovada sigura ca partidul se afla pe un drum bun.

    Bafta la congres in continuare.

  7. Imi pare rau pentru tine, a iesit Crin. Dar nu-ti face griji, nici Crin nici Calin nu o sa rezolve nimic. Cel putin nu pentru tara, sper ca macar in partid sa va fie mai bine

  8. razvane ,se stie ca e.mitea a votat cu tariceanu,el si gasca lui (din care faci parte si tu )care a dus partidul la 7 % pe sibiu,acum cred ca ii normal ca voi sa dispareti din conducerea judeteana a partidului (dicu,dicu jr. tu,eugen mitea,ing.marian,neagu.etc) cu stima

  9. pt Alex Para

    nu este nici o rusine sa votezi cu echipa lui Tariceanu. Da am votat si probabil ca as mai face-o de cateva ori. Cat despre disparut, politica nu se face pe baza unui proces de combustie spontana. Daca vor fi altii mai buni si vor castiga filiala, asa se va intampla, daca nu tot cei care conduc acum (printre care eu nu ma aflu) vor conduce si in continuare.

  10. Singurul care conteaza

    Vorbesti prea mult despre voi si prea putin despre noi. Strigi sus si tare ”hai Sibiul” si ”sibienii au nevoie”, fara sa-ti dai seama ca niciuna dintre stirile postate nu se refera la sibieni si la orasul in care isi duc veacul (bineinteles, ma refer la relatia cauza – efect dintre politica si viata sibienilor, pentru ca Sibiul, ca oras, are parte de o poveste pe blog).
    Nu ma intereseaza jocurile voastre de culise si criticile tale personale la adresa personalitatii colegilor de o culoare sau alta.
    Ma intereseaza ca voi sa jucati asa cum cant eu… sau noi. Ma intereseaza efectul, pentru ca, odata ce v-am votat, nu mai am acces la mijloace.
    Eu sunt cel care voteaza. Cel care pretinde ca are puterea sa schimbe ceva.
    In schimb, ma uit si vad ca stirile tale nu sunt despre mine, ci despre jocurile voastre. Jocuri despre care m-am saturat sa stiu si sa aflu (nu neaparat din presa).
    Nu ma plictisi si tu!
    Vreau sa vad efectul! Nu ma intereseaza parerea ta despre politica, despre un partid sau altul, ci cat de mult te intereseaza PAREREA MEA! VOTUL MEU! O sa-mi spui ca nu esti la guvernare?! Si ce daca?! Eu ti-am dat o sansa! Ai facut ceva cu ea?
    Tine minte: eu scriu versurile, tu joci pe ele!

  11. Bai, fartate, tu nu esti nici politician si nici istoric, ci doar un biet papagal oportunist!
    Am impresia ca-i ereditar la voi in familie…

  12. pt Singurul care conteaza

    ai dreptate dar sunt curios sa stiu cine scrie muzica si cine face instrumentele care ma fac sa joc pe versurile tale?

  13. pt Darius

    nu cred ca imi cunosti familia si nu stiu ce treaba are ea cu ceea ce scriu eu pe aici. De ce sunt oportunist?

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*