24Ian

24 IANUARIE.

Azi e 24 ianuarie, ziua unirii Moldovei cu Tara Romaneasca.

Cum se face ca primii prefecti schimbati de PDL si PSD sunt cei de la Vrancea si Iasi?

Eu unul zic ca au legatura una cu cealalta si cu Basescu. Daca nu ma credeti, luati de cercetati.

O zi de Unire mica placuta!!!

Distribuie articolul:

7 comentarii

 1. logic, Razvane…

  „Portofel” Oprisan e pe cai mari in PSD si trebuia sa-si puna „pupila” (Raluca Dan) pe care a crescut-o langa el la Prefectura. Plus ca era nevoie de o buna organizare cu ocazia vizitei Matelotului…

  azi, de scarba (pardon de expresie) nici nu ies din casa sa merg la parada unde vor fi Baselu, Oprisan, BOCanila, Prostanaku si alti deontologi portocalii.
  Desi Focsaniul e orasul simbol al Unirii de la 1859, Cuza si Mos Ion Roata n-ar privi cu ochi buni in ce hal am ajuns azi.

  Dupa 150 ani … Focsaniul e locul „unirii intereselor, deasupra cetatenilor”, odata cu proasta inspiratie a Presedintelui Romaniei sa danseze hora unirii cu Presedintele Judetului, la Focsani.

  BTW : in nici un caz NU as privi decat la fel, situatia in care PNL ar fi fost in locul PDminusL…Asta, ca sa nu sara „deontologii de ocazie portocalii”, desi, acuma, is preocpupati de impartirea ciolanului.

  Sa va ofticati…bine !
  Fraierilor de-ati votat cu „partidul migrator doctrinar” !

 2. pt Patrick

  in enuntul tau legat de Basescu ai mare dreptate.

 3. Stan si Pop… imediat gasiti amandoi vinovatul pentru toate! :)

  Sunt curios care o sa vina primul cu o chestie de genul: „De 10 zile ploua in tara de inunda si Carpatii… Basescu e de vina! Pune el ceva la cale!” And I’ll eat my hat!

  Nu o lua in nume de rau (cum o fac de obicei)… poate ca-s eu mai carcotas! 😉

 4. pt Sebastian

  nu as comenta daca nu ar fi adevarat. Basescu a ordonat sa fie schimbati neaparat cei doi pt ca nu vrea liberali la festivitati.

  Tocmi de aceea le si scriu pt a vedea lumea si intelege ce fel de om este Basescu.

 5. Saracii de voi! V-o eliminat Basescu de la festivitati. Sa va spalati cu el pe cap, dragii mei! Ca voi l-ati sustinut in 2004 la alegeri!

 6. ptr.Sebastian :in sfirsit ai si ti dreptate cu ceva.L-au luat ca pe un gunoi de pe jos cu partidul de rahat si 5% pe Basescu , i-au bagat in parlament si i-au facut oameni.
  Culmea tot aceeasi ,,liberali,, pun acum de alegeri in partid
  sa-i faca jocul pina la sfirsit matrozului.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*