15Oct

CANDIDATURI PARALELE CA SI VALOARE

Citesc astazi ca inca trei candidati se leaga de Sibiu.

Unul este Raymond Luca unul dintre fostii parlamentari PNL de Sibiu. Este unul dintre oamenii de care ar trebui sa ne para rau. Revolutionar, reformator el totusi a refuzat sa lupte cu noii comunisti si a plecat in SUA. Astazi el candideaza pentru acel loc al romanilor din America. A fost unul dintre parlamentarii buni ai Sibiului.

Pe al doilea il cheama, Vasile Chira, candidat independent. Membru PD-L a incercat sa candideze si la PNL si apoi a mers si la PSD iar acum, refuzat de toate partidele, este independent. Sper ca sibienii sa judece drept.

Am auzit ca Marinescu va candida din partea PIN in Colegiul 1 alaturi de Mitea si Stirbet. Va fi un duel interesant.

Distribuie articolul:

5 comentarii

 1. mi-e greatza sa vad link catre „cel mai tinar… bla, bla…” poate cel mai tinar cumnat din istoria pnl. jenant razvane… cum ziceai mai sus? sint ipocrit…

 2. sint curios sa vad ce vei decide legat de validarea comentariului…

 3. razvan, de acord ca raymond luca a fost unul dintre cei mai buni parlamentari de sibiu(am avut ocazia sa-l cunosc personal)dar aia ca a plecat in usa din cauza noilor comunisti……..zau, e prea trasa de par. sotia lui era in america(parca la fmi daca nu ma insel, una din firmele lui-boca del rio :) parca se numea!- era in new york, fetita lui era inscrisa la scoala acolo, ca sa nu mai vorbim de zvonurile legate de o cearta de a lui cu patriciu

 4. Dle Razvan Pop & #1,

  Ma bucura comentariile dvs., mai ales sunt bucuros ca nu am fost uitat de sibieni.

  Citeva precizari:

  1. Plecarea in America a fost o decizie (dificila pentru mine) pe care am luat-o impreuna cu familia mea si a avut ca principal scop viitorul copiilor mei, oportunitatile pe care le ar fi avut pe noul continent si nu m-am inselat. Amindoi au azi cariere profesionale frumoase, fiul meu este profesor de engleza si istorie in Thailanda, iar fata mea este avocata in Montreal.
  2. Firma „Boca del Rio” (Gura Riului, prietenii stiu de ce) a fost inregistrata in Delaware si de multi ani si-a incetat activitatea.
  3. Sotia mea este angajata a Bancii Mondiale si acest angajament a fost de fapt pretextul plecarii din tara in decembrie 1996.
  4. Nu m-am certat cu Patriciu, pur si simplu am ales alt drum.

  Sper ca precizarile de mai sus sa fie suficiente. Cit de curind imi voi deschide un website si un blog dedicat alegerilor si vom putea comunica si pe alte teme.

  Numai bine,
  Raymond Luca

 5. „Felicitari senator Luketze!
  Bujor Cantaragiu „I.L.Caragiale IV D”

  bujorc@gmail.com

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*