13Oct

PE BUNE.

Credeti-ma, pe bune, ca dl. Iorgulescu nu va candida la Iasi. Au facut cei de la Realitatea o greseala si acum tot Sibiul persista in ea. E fals. Credeti-ma.

Distribuie articolul:

6 comentarii

 1. mai Razvane daca e fals…spune si tu unde candideaza. Eu iti zic pe surse din PNL ca omul e disperat si a intrebat la mai multe colegii (Bucuresti, Iasi …..) dupa ce a vazut sondajele de la Sibiu cu 5%.

 2. apropo…daca era barbat ramanea sa lupte la Sibiu.

 3. pt Mazemania

  Sursele tale liberale, pe care le cunosc prea bine, bat campii si trec din ani in Pasti pe la partid si preiau si ei informatii de prin presa ca sa se afle in treaba.

  Am o intrebare. Ai tu in fata sau ai comandat tu vreun sondaj in care Iorgulescu are 5%? Sunt convins ca nu ai. Asta este tot barfa orasului. In toate sondajele (de la diferite partide) Iorgulescu este peste 15% si, mai important, peste scorul partidului. Ba mai mult trendul era ascendent. Motivele nu au legatura cu orasul sau cu filiala.

  Oricum daca cineva urmarea atent, nu superficial, miscarile politice putea sa inteleaga ce se intampla in totalitate acest in aceasta situatie.

 4. Hmmm.. tu vrei de fapt sa zici ca totul a fost planuit de mult si Iorgulescu a facut campanie sa salte partidul ca apoi Virgil Popa sa piarda in fata lui Turcan pe colegiu? Nu prea cred. Si sa stii ca am o copie a unui sondaj care il da pe Iorgulescu cu 4,8%. Vrei sa iti scriu si restul de rezultate?

 5. pt Mazemania

  Esti pe aproape. Poate imi arati si mie sondajul acela. Daca e de la PSD atunci e clar si nu mai conteaza, stim cu totii cum fac comunistii sondaje si alegeri.

 6. E clar ca Iorgulescu nu candideaza la Sibiu…. acum omul cauta un colgeiu caldut. Poate va fi Giurgiu….

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*