9Oct

BUSOLA POLITICA

Iata un site interesant.

Sunt 20 de intrebari care te ajuta in a-ti da seama de ce partid esti mai apropiat ca si program politic ca si doctrina.

Evident ca mie mi-a iesit PNL. Eu il recomand, este interesant.

Accesati-l aici la adresa www.busolapolitica.ro

Distribuie articolul:

12 comentarii

 1. misto quiz… mi-a iesit si mie tot PNL, asa ca vezi ca vin in partid ;))

 2. interesant ca si mie si la toti cunoscutii mei de stanga le-a iesit tot PNL. Sa fie o facatura? Sau PNL e si de dreapta si de stanga?

 3. pt Mazemania

  asta sincer nu cred. erau cateva lucruri acolo trecute clar unde se facea diferenta intre stanga si dreapta (chestia cu religia, cota unica, etc…)

 4. multumesc de comentariul de pe blog. permite-mi insa o mica critica :) …. in articolul tau, a-ti da seama, nu ati, dar poate ca scriai in graba…publicul trece cu vederea :)

 5. Si mie mi-a iesit tot PNL, iar optiunea a doua, la mica distanta, ar fi PC. La cea mai mare distanta de orientarile mele se situeaza PRM si PIN. Mersi de test, Razvan!

 6. Fuck… PNL si mie! PC cel mai apropiat dupa! Eu inteleg ca ma uit la Antene, dar nu sunt fan Voiculescu! Totusi mi se pare ciudat ca la toti ne-a iesit la fel…

 7. pt toti

  sincer o inceput sa mi se para si mie ceva curios la acest sondaj. pacat daca unii s-au gandit sa fac o gluma proasta. imi cer scuze daca e asa.

 8. Am facut 3 persoane aici la Sibiu si tot PC ne-a iesit. E cumva o propaganda site-ul ala?

 9. am refacut testul de 2 ori… am pus raspunsuri total diferite… tot PNL si PC… Razvane, te-ai apucat de campanie in precampanie? :))

 10. pt Teodora

  pai nu m-am apucat, eu am crezut ca e ceva serios, pe bune. am scris mai sus cele necesare.

 11. este decat o potrivire faptul ca v-a iesit pnl pe primul loc si psd pe locul 2. ganditi-va la cati oameni completeaza acest test si va puteti da seama ca vor exista coincidente. probabil ca aici nu au comentat decat cei carora le-au iesit acest rezultat. nu cred ca este o contrafacatura. am completat si eu si iata rezultatele m,ele:PSD,PNG-CD,PC si pe ultimele 2 locuri PNL si UDMR.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*