7Oct

DEZASTRUL INVATAMANTULUI SIBIAN!!! NU MAI AVEM LICEE SI COLEGII!!!

Stiati ca nu mai avem nici un liceu si nici un colegiu national. Asa este. Si Lazarul si Goga si Brukenthal si Noica si Economicul si toate celalalte. S-au inchis. Profesorii nu vor mai primi marirea de 50%, cladirile cred ca se vor transforma in altceva.

Cel putin asa ne informeaza cel mai important site sibian, www.sibiu.ro. La rubrica Sibiul de la A la Z, categoria INVATAMANT, nu este trecut absolut nici un liceu. Daca nu ma credeti priviti aici.

Poate dl. director al departamentului de informatica, in loc sa urle toata ziua ar face mai bine sa fie atent cu munca sa.

Distribuie articolul:

3 comentarii

  1. e ciudat, cred ca e o eroare de cod html dupa ce s-a trecut la noua versiune, fiindca stiu sigur ca era o rubrica SCOLI SI LLICEE acolo cu toate liceele, atunci cind inscrisesem eu asociatia … ca ceva nu e in regula e dat de faptul ca noi eram inscrisi la http://www.sibiu.ro/directory/listing.php?cat=98 si acum am aparut la http://www.sibiu.ro/directory/listing.php?cat=90 cu toate ca nu sintem organizatie scolara (noi facind educatie NONformala, suplimentara, in afara scolii)

  2. au schimbat site-ul si au pierdut pe drum scolile…cui ii mai trebuie scoala?!

  3. :)). daca nu citeam tot postul intram in panica. cred ca imi este mai frica de o posibila greva decat de bac 😐

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*