10Sep

DESPRE BOC, MUTU SI ALTI DEMONI.

–- Aceasta sesiune parlamentara va fi dezastruoasa pentru PD-L. Au facut pactul cu PRM iar aceasta miscare absolut idioata le-a anulat toata precampania pe care, presupun, au planificat-o. Toti pdl-istii vor intra in campanie explicand idiotenia facuta de nu stiu cine, de a resuscita PRM si a se alia cu ei. PNG-ul nu le ajungea.

–- Tot PD-L vine cu o motiune. Cea mai proasta motiune prezentata vreodata in Parlament. Este prost scrisa (strategia i-a tradat de aceasta data) si au regizat-o lamentabil. Intriga motiunii este banala, ca si cand as face eu scandal pe 9 ale lunii ca nu mi-am primit salariul desi el in mod normal imi vine pe 10 ale lunii, acest lucru fiind stabilit prin contract. Evident ca ea a cazut, nici macar toti parlamentarii PD-L nu au votat-o. O sa mai depuna o motiune pe invatamant si mai mult ca sigur ca nici aceea nu va fi votata. In schimb motiunea PSD legata de invatamant va strange suficiente voturi de a trece. PSD castiga puncte electorale, PNL la fel pentru ca are posibilitatea de a arata electoratului ce a facut bine in acesti ani. PD-L, nu castiga nimic, nu puncteaza deloc.

–- S-a strofocat Basescu sa nu se implice in scandalul PRM si aproape i-a reusit, dar a venit Boc sa il tarasca inapoi si sa il infunde si mai bine. Speriat si panicat simtind cum se prabuseste, instinctiv l-a apucat pe Basescu de picior pentru a se salva. Astfel l-a tras si pe el.

–- Ca sa fie saptamana completa doi parlamentari PD-L demisioneaza. Nicolae Neagu, senator de Sibiu si Cosmin Popp deputat de Bucuresti.

–- De ce a fost trasa pe linie moarta Elena Basescu? O organizatie de tineret se poate organiza din Sibiu, dar din Bruxelles foarte greu daca nu imposibil.

si doua despre fotbal

–- Iar am pierdut in extremis, pe ultima suta de metri, o competitie sportiva. Dupa esecurile de la Beijing, unde rand pe rand au clacat cam toti sportivii romani si echipa U21 la fotbal a pierdut calificarea in ultimul meci. Meci jucat acasa cu o echipa infranta in deplasare.

–- Refuz sa ma uit la fotbal, refuz sa mai scriu sau gandesc ceva despre fotbalul romanesc. De aceea nu ma uit la campionatul nostru, nu ma uit la meciurile nationalei, nu mai ascult nimic despre ce se intampla in fotbalul nostru. Si voma este mai pura si mai gingasa decat ce se intampla in fotbalul nostru. Jucatori mediocri, echipe suficiente, antrenori inexistenti, perspectiva buna dar cu finalizare rapida (nu cred ca o sa avem vreo echipa la anul inca in competitie) iar peste toate acestea stau si domnesc patronii si federalii. Mafioti, smenari, oamenii care au devalizat Romania, toti au legatura cu fotbalul. Nicu Gheara il apara pe Mutu, Becali spala bani la Steaua, Iancu si Tender spala bani la Timisoara, Niculae la Brasov, Paszkany la Cluj, Mititelu la Craiova, Bosanceanu la Constanta, Taher la Rapid, etc.. Presa de specialitate ii ridica in slavi si transforma totul intr-un ghiveci ingrozitor. Iar peste toate acestea, greata definitiva mi-a fost oferita de timisoreni. A invoca spiritul sacru al revolutiei din 1989 si al Timisoarei din acea vreme, pentru a apara o echipa mediocra de fotbal unde au fost spalati banii de la Rafo si alte tunuri date impotriva Romaniei, o echipa implementata in orasul lor este absolut dezamagitor. Timisoara prin acest gest nu mai este simbolul libertaii si al noului stat. M-am lecuit definitiv de forbal romanesc. Mi-e greata pur si simplu.

iar demonul……

–- Britney Spears a castigat aproape toate premiile MTV Video Music Awards, U.S. Ar mai fi ceva de adaugat?

Distribuie articolul:

4 comentarii

  1. Despre PD-L, numai de bine… :). E distractiv sa-i vezi cum fac greseala dupa greseala, e chiar reconfortant dupa ani de zile in care am trait cu impresia ca sunt castigatori siguri ai alegerilor din toamna.
    Fotbalistii sunt o specie aparte, daca fac vreo nazbatie la locul de munca (pierd lamentabil cu niste no-names) trebuie incurajati si protejati, in timp un angajat normal ar fi sanctionat exemplar pentru o greseala similara.
    Cum sa nu-ti placa Britney? :)

  2. Dna deputat(alti bani papati de pomana din buget)Raluca Turcan este suparata.Guvernul a scos Sibiul de pe lista de prioritati.Deci tinara Ana Pauker reloade si-a dat nota de parlamentar cu activitate zero in parlament,mai mult pe sticla la tocsoaie!!!!
    Despre PDL numai de bine,alianta ,,tehnica,,cu PRM-ul merge ca unsa.Ma bate un gind(sinistru de altfel)oare nu acesta a fost de fapt motivul despartirii de PNL?Liberalismul este treaba complicata monser.
    Domnul Marinescu a implinit 29 ani.La multi ani!!!!!!!!
    In rest tara vesela cu oameni tristi.

  3. off topic: Marea intalnire a bloggerilor la Sibiu duminica 21 septembrie, ora 18 la beraria Trei Stejari (terasa). Pentru info, comentarii si inscrieri vezi in Mazemania

  4. Pedelistii de azi..increzatorii de ieri, perdantii de maine..

    Despre fotbal ai punctat foarte bine pana la un mom. dat cand te-ai luat nejustificat de Poli..oamenii aia iubesc o valoare, un simbol nu o echipa constuita, dupa cum bine aminteai, din spalari de bani..Am fost la Timisoara „am trait”, m-am cutremurat la meciurile lor. Au asociat revolutia cu liberatatea..de a se exprima, de a trai, de a interactiona cu un fenomen..Niciodata Sibiul nu va avea asa ceva..

    Cat despre Britney..who the fuck is Britney??:)

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*