25Aug

INVITATIE LA DIALOGURI CULTURALE

Doamnelor si domnilor, stimati prienteni,

va invitam la „Cafe Wien Dialog”, care va avea loc Joi, 28 august 2008 la ora 18 in Café Wien, Piata Huet nr. 4, pe tema ‘Mocanita poate prinde viata’.

Radu Curcean, primarul orasului Agnita, va vorbi despre sansele invierii mocanitei Sibiu-Agnita. Acest eveniment se desfasoara in parteneriat cu cotidianul ‘Sibiu Standard’.

„Café Wien. Dialog” este o serie de evenimente in cadrul careia invitatii nostri (oameni de cultura, stiinta, politica, economie etc.) intra in dialog cu oaspetii nostri dupa o scurta prelegere.

Distribuie articolul:

4 comentarii

  1. Felicitari pentru initiativa!
    Sa speram ca proiectul mocanitei va fi finalizat! Succes!

  2. off topic: ALO! Bloggeri sibieni? Intalnire!!! Detalii si inscrieri pe Mazemania

  3. Prin Bucuresti lumea semneaza petitia online pentru reintroducerea mocanitei. Sibiul e iubit de multa lume si sper sa ne vedem cu ocazia primului drum!

  4. Fratele moldav, caitpala nu inseamna NEAPARAT un pas inainte. Desi, din .) asta inseamna din punct de vedere profesional pot sa iti confirm ca merita. Aici se munceste usor altfel.Fii pregatit, insa, sa faci un mare pas inapoi in ceea ce priveste relatiile cu cei din jurul tau. Proximitatea o sa ti se para ostila, urata, rece. O sa ramai multa vreme cu gandul la cei dragi. Din Chisinau, din Sibiu sau de aiurea.Ai, in mine, un prieten la Bucuresti. Cand stai prost cu capul, suna si il fixam .Bafta in noua ta viata!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*