22Aug

RALUCA TROTSKI TURCAN

Iata o stire ce a cutremurat ieri scena publica si politica din Romania: Theodor Stolojan va fi primul ministru al Romaniei. Astazi lumea s-a calmat pentru ca s-a dovedit a fi doar foc de paie.

Nu a fost doau un foc de paie. PD-istii incep sa isi dea seama ce prostie mare au facut primind intre ei gasca lui Stolojan. Cand gasca era in PNL, toti credeau ca ei sunt oamenii lui Basescu pusi de acesta sa sape la temelia liberalilor, pentru ca acestia sa se prabuseasca si sa faca loc pd-istilor. Acum ca au ajuns toti in acelasi loc, lumea se astepta ca noii pdl-isti sa lucreze impreuna. Iata cum gasca lui Stolojan face acelasi lucru si acolo. Fumigene, barfe, comentarii pe la spate, dezinformari pe surse. Raluca Turcan este un as in asa ceva, scoala moscovita isi spune cuvantul in ceea ce o priveste. Este unul dintre implementatorii cu stofa a dezinformarii pe surse. Strategia este aceeasi: dam o stire, ea vuieste prin presa, toata lumea sare in sus, aliatii se gasesc in offsaid, reacctioneaza dur, se creaza o degringolada a declaratiilor si pozitionarilor, scena se destabilizeaza si astfel Stolojan poate inainta. Daca atacul nu reuseste, evident ca totul se termina cu o smiorcaiala la Stolo care apoi reacctioneaza dur pentru protejarea pupilului. Atat de folosita a fost in PNL aceasta strategie, incat toata lumea il stie pe de rost. Asta ii va astepta de acum incolo pe cei din PD. Inamicul sta la masa cu ei. In loc de campanie nu o sa aiba timp sa acopere gaurile.

Gasca lui Stolojan nu se dovedeste decat o miscare trotkista, o miscare care nu face altceva decat destabilizeaza. O gasca care stie sa rupa, sa distruga, sa divida. Vor avea pd-istii o distractie pe cinste. Deja la PDL Sibiu se simte acest lucru.

Distribuie articolul:

3 comentarii

  1. cred ca este singurul caz din istoria de dupa 1990 a omenirii ca cineva din fostul lagar comunist sa mearga sa faca studii superioare la Moscova.Sau poate a facut studii la KGB.De altfel nu intimplator mentorul ei Stolojan este artizanul privatizarilor dubioase cu rusii vezi ALRO si altele.Culmea
    ca nu se gaseste care sa o traga de minecuta pe aceasta pisicuta parasutata(sau propulsata)in politica de supre economistul Stolojan,fanul nationalizarilor.Pacat ar fi un os de ros.

  2. Interesanta perspectiva 😉

  3. aceasta doamna imi displace profund, de cate ori o vad la tv am impresia ca ma ia de prost si ma minte in fata. de fapt, toti subalternii jucatorului sunt la fel

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*