19Aug

PSD in alerta!!!

Toata Romania era convinsa ca dupa alegerile din toamna ce va veni, PNL se va alia cu PSD si vor guverna tara. Toata presa PDL-ista a construit acea imagine desi nimeni, cel putin dinspre PNL, nu aratase macar o intentie in acest sens. Se incerca in acest fel marginalizarea electorala a PNL si castigul electoral al PDL. Chiar si psdistii incepeau sa se lase convinsi de aceasta strategie si incepeau sa viseze la guvernare.

Alegerile din iunie 2008 au aratat ca strategia este gresita, lucru inteles imediat de strategii pdl-isti deoarece presa lor a inceput sa taca. De ce? Si-au dat seama ca fara PNL nu prea au cum sa ajunga iar la guvernare. DIntr-odata presa lor a devenit mai calda cu activitatea politica liberala, dintr-odata Basescu lauda Guvernul liberal, iar Boc tace.

In cealalata tabara, alerta!!! De ce? Pentru ca si ei isi dau seama ca fara PNL nu vor guverna. Antenele lui Voiculescu si presa pro-psdista trebuia sa inceapa o ofensiva. Dar neputand lovi direct in guvernare, fiind vorba de posibilii viitori parteneri, atunci s-au gandit sa atace Alianta DA. Si astfel de cateva saptamani in mod constant ii vedem pe analistii antenisti cum lovesc in ceea ce a fost Alianta DA. Declaratii, imagini, Basescu care injura si liberalii ce reacctioneaza, etc… Toate din pura frica a PSD ca vor pierde din nou guvernarea.

Traim o vreme curioasa.

Distribuie articolul:

5 comentarii

  1. Intr-adevar, CURIOASE VREMURI traim !
    Oare al nostru prefect ce in ce vremuri isi imagineaza ca traieste ?

  2. PNL asteapta nunta din toamna in calitate de mireasa, desi eu as prefera sa fie mire :)

  3. razvan, e clar ca si psd si pdl au nevoie de udmr, pnl si Doamne Fereste de png. din pacate daca ne uitam in ograda fiecarui partid vedem persoane al caror loc, in acest moment, ar fi in spatele gratiilor sau in cel mai bun caz la prasit cu sapa in mana! de acest lucru nu e ferit nici pnl-ul. exista si in pnl personaje care prin imaginea lor au stricat acest partid. indiferent cine o sa ajunga la guvernare, acela o sa faca o alianta bazata pe interesele economice ale conducatorilor sai si nu o alianta bazata pe interese politice!

  4. pt bagator

    evident ca as fi ipocrit sa nu recunosc ca sunt persoane care strica imaginii politice a PNL. eu sunt optimist si spun ca viitoarea guvernare se poate organiza nu pe interese economice meschine. cel putin eu asa sper.

  5. PSD si PD-L sunt doua partide triste ca doua lacrimi ce au nevoie de un obraz atasat sa castige…PNL a devenit partidul cu obraz,pe care cele doua forte FSN-iste ar putea sa se desfasoare si sa guverneze…Alianta DA nu a implicat forte economice meschine,ci o realitate ca in momentul acela PNL nu avea forta necesara sa mearga la razboi singur,iar dintre doua rele a ales raul cel mai mic…

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*