17Iul

iar ma enerveaza ceva

Daca te uiti la posturile tv de muzica din Romania, MTV Romania, Kiss TV si UTV, ramai cu ideea ca lumea a innebunit sau s-a alienat de tot. Numai Ryhanna, Beyonce, Tokio Hotel, Timabaland, Enrique sau alti expirati. Evident ca nu putem sa uitam muzica noastra unde Moga rulzz, alaturi de tot soiul de fufix-uri si de emo kids. E plin tv-ul de Alex, Smiley, Andra, Andreea Banica, si altii in genul lor. Dar muzica buna, de calitate, muzica ce nu se tine de brat cu maneaua, unde este? M-am infricosat. Am crezut ca asa este peste tot in lume. Se asculta numai muzica de doi bani, muzica subculturala, muzica ce spala creierul. Asta e ca marijuana, te prosteste.

Pe mine unu ma apuca durerea de cap. Refuz sa ma mai uit la canalele muzicale romanesti. De cativa ani doar din greseala dau pe ele.

DAR!!!

Mi-am instalat Dolce!! Oki, ii fac reclama, dar nu asta este scopul. Am redescoperit canalele de muzica straine. Cat am suferit dupa ele cand au inventat MTV Romania. Dar au revenit. Traiasca MTV2, MTV Dance, VH1. Am vazut ca nu eu sunt nebun ci doar noi in Romania traim intr-un 1984 al muzicii. Ni se baga numai prostii.

Oricum am vazut ca in strainatate se asculta rock si tehno in draci si rapp de calitate si alta muzica excelenta. Cati de la noi au auzit de Aesop Rock, Supergrass, Deftones, Artic Monkey sau Fall Out Boy. Sau cati au auzit de Goldfrapp sau Kate Nash. Lumea asculta muzica buna, numai noi auzim numai idiotenii.

Si ma enerveaza DANA GRECU. De la Antena 3 de la 17.00. E isterica, cu o cultura generala redusa, cu o gura mare de gospodina de mahala din Pantelimon. Urla tot timpul al invitati, spune tot felul de prostii, tot felul de ineptii. Ma enerveaza stilul ei. Reuseste sa te capieze de cap.

Cu un pic de muzica si de Dana Grecu iti strici ziua complet si ai si o durere de cap.

Distribuie articolul:

9 comentarii

  1. mda, poate tu asa crezi, sau ai gusturi prea fine pentru muzica noastra „dura” din Romania. Vorbesc din punctu multora de vedere muzica romaneasca e de calitate si muzica care vine din exterior, de ce spui ca „Ni se baga numai prostii.” si cand se organizeaza un concert din strainatate sau din interior, pe toate canalele TV e difuzata stirea si toti sponsori se inghesuie si majoritatea care asculta genu sunt prezenti la concert….mai gandeste-te….avem o muzica nu de foarte buna calitate, da e de calitate!!

  2. pt elevu

    nu am spus ca am gusturi prea fine. am pur si simplu gusturi. e greu de gustat ceva de prin muzica noastre penibila, exact ce spuneam, ne-au anihilat papilele gustative. cat despre calitate, ai dreptate e de calitate, dar si voma are o calitate.

  3. ai dreptate la capitolul muzica. mai ai Mezzo, pe langa VH1 si VH1 classic si alte canale de genul. Apoi ai calculator unde asculti ce vrei!

  4. Bine macar, ca poti gasi muzica pe canalele de specialitate…in state platesti o tona de bani pe cablu si nu ai nici parte de ea. Pe MTV si VH1 nu gasesti decat reality show-uri care se repeta la nesfarsit si muzica ti se da cu taraita in timpul noptii…unde sa mai pui ca topurile sunt cu muzica expirata?

  5. pt Calin

    corect, imi fac mea culpa. al uitat de Mezzo. l-am uitat pentru ca nu ul am in grila Dolce, dar adevarat este un canal excelent.

  6. Eu tocmai din aceste motive nu ma uit pe canalele de muzica. Vorba lui Calin, am calculatorul, unde imi pun numai ce muzica vreau eu. Si ce spunea elevu’…imi pare rau sa o spun, dar nu mai avem muzica de calitate.Calitatea nu se masoara in cata lume asculta acea muzica, ci in mesajul pe care il are, starea care ti-o da si mai ales cine o canta. Este exact ca si in cazul..sa zicem al mancarii: calitatea nu o da numarul de oameni care o mananca ci senzatiile care ti le produce. Mai e, bineinteles, si o chestiune de gust, dar cel putin la noi-si de altfel peste tot- notiunea de gust nu mai are acelasi sens ca acum ceva vreme.

  7. cam asa si e. pe mtv sunt mai multe reclame decat melodii. si s-a stricat de cand a devenit mtv-romania. in momente de cumpana aleg vh1 sau vh1 classic. Astia nu au clacat inca si nu prea cred ca au cum. In rest am winamp

  8. De acord cu Razvan, si il invidiez putin ca are MTV Dance pe dolce :)

    In aceeasi idee cu articolul va recomand si alte televiziuni muzicale ce pot fi urmarite live pe internet:
    NRJ Dance (Franta): mms://vipnrj.yacast.net/nrj_webtv02
    NRJ Hits (Franta): mms://vipnrj.yacast.net/nrj_tvhit
    MCM Top (Franta): http://top.mcm.net/asx.php
    TMF (Belgia): mms://85.119.217.29/TMFLive
    TMF (Olanda): http://81.23.249.20/MTV_Low_006
    TMF Party (Olanda): http://81.23.249.20/MTV_Low_004
    MTV Brand New (Olanda): http://81.23.249.20/MTV_Low_005

  9. Cu dana Grecu ai dreptate. E agasanta si vorbeste aiurea…. Si cred ca invitatii au inceput sa se prinda de asta, in ultima vreme, pentru ca au inceput unii sa-i cam dea replici… peste bot.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*