19Iun

KIEV

Orasul te surprinde de cand parasesti aeroportul aflat la 40 km. de capitala Ucrainei. Aeroportul este mai prost organizat decat cel din Bucuresti. Drumurile in schimb sunt mult mai bune si mult mai bine structurate. Soferul ambasadei Romaniei, ce m-a condus de la aeroport la hotel imi povesteste despre modificarile Kievului. In primul rand, fapt ce l-am remarcat chiar si eu, se construieste foarte mult. Mai bine gandit si organizat decat in Bucuresti, mult mai inalt si mai impozant. Se construieste peste tot. Am aflat ca preturile au crescut foarte mult in ultimul an. O chirie la o garsoniera poate ajunge chiar si la 500 Euro.

Hotelul in care stau nu este cel mai reusit. Ei spun ca are 4 stele, eu cred ca nu are mai mult de 3 stele comuniste. Orasul este comunist.

Conferinta la care iau parte si eu, aduna reprezentanti a peste 30 de tari din Europa dar si SUA. Pana in acest moment nu pot spune ca este un seminar special si deosebit fata de celalalte seminarii si conferinte la care am participat. Este interesant. Tema principala este, polemica nascuta in jurul admiterii Ucrainei in Uniunea Europeana.

Cea mai interesanta figura prezenta este cea a lui Vitaly Klitschko, fostul boxer, actual om politic ucrainean. Sunt foarte multi oameni politici, tineri oameni politici. Parlamentari, foarte multi consilieri, specialisti pe diferite teme politice. De fapt acesta este elementul de reusita a acestei conferinte.

Distribuie articolul:

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*