10Iun

GOOOOOL!!!!!

M-am enervat, ieri, la culme. In primul rand, ca nu am batut pe francezi. Asa de frica ne-a fost sa atacam, de parca in poarta franceza era un monstru care mananca atacanti. Aiurea. Francezii erau asa apatici, le era pur si simplu lene sa joace. Nu au jucat nimica si tot au scos un egal. Apararea noastra a fost excelenta, Chivu magistral. Dar n-am castigat. Ce am spus de la inceput, nu suntem facuti sa invingem la fotbal. Ma uitam ieri la imaginile din vestiarul nostru si toti erau fericiti, ca au facut egal cu Franta. Asta este marea fericire, am reusit un egal cu apaticii aia.

A doua mare enervare a fost din cauza masacrului italian. Olanda a distrus Italia cu un 3-0 nemaintalnit. Un scor foarte aiurea, dar italienii au meritat infrangerea. Donadoni e un bou. In atac nu au facut nimic, doar del Piero ce a mai miscat. Apararea, marele atuu al lor nu a existat iar mijlocul era atat de plictisit. Pai ce sa te astepti cand joci cu rezerva Milanului, Ambrosini, cu Barzagli, rezerva in 2006, in aparare iar ca solutie salvatoare il bagi pe Cassano. Snejder, Engelaar, Affelay, van Nistelrooy, van Bronckhorst, van der Saar si van der Vaart au fost exceptionali.

Sper sa nu ne luptam vineri sa scoatem un egal cu Italia. Oricum, cum au jucat, italienii si olandezii ieri si cum am jucat noi, cred ca vom lua cate doua trei goluri pe meci.

Astazi

SPANIA – RUSIA . Eu spun 1-2

GRECIA – SUEDIA . Eu spun 1-1.

Distribuie articolul:

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*