6Iun

CAMPANIA ELECTORALA NU S-A TERMINAT

Ma opresc din nou asupra campaniei electorale datorita unui articol din cotidianul Sibiu Standard, unde deputatul Cornel Stirbet a facut o serie de comentarii legate de rezultatul PNL in judetul Sibiu. Pe scurt remarca, stimatul politician, ca PNL si-a injumatatit scorul avut in 2004.

Nimic mai fals. Nu spun ca am avut un rezultat extraordinar, nu spun ca avem nici macar un rezultat bun. Este un rezultat mediocru. Dar este identic cu cel din 2004, cand presedinte PNL era tocmai Stirbet. Rezultatul a fost si atunci foarte slab.

Nu ridic vina de pe noi, dar o mare parte din vina o are si acest politician de plastic care nu a reusit sa construiasca nimic in viata sa politica, care nu va lasa nimic in urma sa. Actuala conducere a avut la dispozitie doar un an jumatate sa readuca partidul din groapa in care il aruncase Stirbet. Eram partid la guvernare si nu aveam nici un demnitar la Bucuresti, nu aveam nici un director la Bucuresti (unicii care au ajuns in Bucuresti au fost doi tineri, Dragos Dicu si cu subsemnatul, amandoi ajungand pe fortele proprii, spre fericirea noastra, Stirbet neavand a face cu acest lucru). La Sibiu, dintre toti directorii de deconcentrate negociati de catre PNL, foarte putini erau membri ai partidului, majoritatea, mediocrii de altfel, au ajuns pe alte cai la conducerea directiilor, cai pline de plicuri cu bani. Stirbet, tot ce a reusit a fost sa izoleze filiala atat la nivel national, unde eram considerata una dintre cele mai slabe filiale, cat si la nivel local. A incercat permanent sa adune informatia doar la el si sa devina astfel unicul dirijor al vietii politice liberale din judet.

Spre izbavirea noastra a plecat la un alt partid. Acolo singura sa performanta (pe langa serpuiala sa tipica, in urma careia reuseste sa prinda mereu functii, serpuiala tipica comunistilor, mediu de unde vine si dansul) a fost aceea de a avea un scor slab, pentru banii, energia si strategia aplicata, la aceste alegeri. Pariul meu, este ca dupa alegerile generale acest politician mediocru nu va mai exista in viata politica locala.

Va propun o provocare: sa imi spuna cineva, ceva facut de Stirbet in acest judet. Cat de mic (chiar si finantarea unei biserici accept).

Oricum ce a facut dansul se cheama IPOCRIZIE. Dar nici nu ma astept la altceva de la un asa politician.

PS:

– remarciile dnei. Valeria Isaicu, care astazi au aparut in presa locala, nu sunt opinia oficiala a PNL Sibiu. Ele trebuie luate ca o parere personala a dansei. Tot ca o parere personala, consider ca sibienii nu sunt atat de idioti incat sa confunde doua semne electorale care chiar nu au nimic in comun.

– am aflat ca Vasile Laba a devenit primar in localitatea sa. Si inca din primul tur. Serios vorbind, iata ca numele nu are nicio legatura cu valoarea sau calitatea unui candidat. Bravo lui.

Distribuie articolul:

2 comentarii

  1. PNL Sibiu nu a dat oameni la centru?? Dar Mircea cazan, membru PNL Sibiu ??? Director la Rediocomunicatii SA, post oferit pentru ca iar nu a intrat la deputati. Oricum algoritmul de care vorbesti atat de practicat in politica romaneasca nu e normal asa cum il tratezi tu! Un tanar politician nu ar trebui sa gandeasca precum cei batrani!

  2. pt Joe

    Cazan nu a ajuns acolo pentru ca era membru al PNL Sibiu. Eu nu spun ca asa e bine sa se intample, legat de algoritmul amintit, eu spun ca asa se intampla si ca este o realitate care trebuie luata ca atare. Nu spun ca este buna sau rea doar prezint o realitate.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*