31Mai

JURNALUL UNUI CANDIDAT PNL LA CONSILIUL LOCAL SIBIU

Azi dimineata am lipit ultimele afise si cu aceasta actiune am terminat si noi campania electorala. A fost cea mai reusita si mai articulata campanie electorala a PNL, in judetul Sibiu. Nimeni nu a mai facut lucruri la intamplare. Totul a fost calculat si analizat. Diferenta, fata de celalalte campanii, vine din modul de abordare. Pentru intaia oara avem un staff de campanie. Pentru intaia oara am adus cu noi un partener specializat, adica o echipa de consultanta. Am avut o echipa tanara, plina de energie, unde fiecare a stiut ce trebuie facut. Am avut imaginatie si, cred, ca am schimbat fata campaniilor locale. Am finalizat campania intr-o nota optimista. Am dat flori doamnelor din oras alaturi de ministrul Adrian Iorgulescu. Moralmente suntem unii dintre castigatorii acestei campanii, prin prospetimea avuta si energia dovedita. Dar nu ma incalzesc cu o victorie morala. Vreau o victorie palpabila. Duminica, alegatorii decid cine merita sa fie in Consiliul Local. Ei decid cine a convins si cine nu a convins.

De ce sa votati PNL si implicit pe mine? Pentru ca venim cu o echipa tanara. Pentru ca nu ne ascundem si nu inventam o imagine care sa placa oamenilor. Noi ne-am prezentat asa cum suntem. Pentru ca dorim cu adevarat sa muncim pentru acest oras. Pentru ca avem proiecte pe care ni le vom asuma si ni le vom pune in aplicare. Pentru ca am fost singurul partid care a coborat intre oameni. Pentru ca am fost noi la alegatori si nu am asteptat sa vina ei la noi. Am batut la usile orasului, am mers pe strazile orasului, am contactat in vreun fel sau altul peste 50.000 de sibieni.

Eu doresc cu adevarat sa devin consilier local. Sunt nascut, crescut si educat in Sibiu. Sunt un tanar sibian. Doresc sa muncesc pentru orasul meu. Am dovedit in partid de ce sunt in stare si acum doresc sa vin cu ideile si proiectele mele in ajutorul comunitatii mele. Dintotdeauna am dorit sa muncesc pentru orasul meu. Este dorinta mea politica majora. Vreau sa fac ceva pentru comunitatea care m-a crescut.

Va astept la vot. Va astept sa veniti si sa votati un partid care a dovedit ca va poate reprezenta si care stie sa discute cu oamenii.

Distribuie articolul:

Un comentariu

  1. Razvane, sper sa te vedem peste cateva zile si pe tine pe scaunul de consilier. Fiind tanar, poate mai schimbi unele lucruri.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*