29Mai

VA ASTEPT, ALATURI DE CRIN ANTONESCU, DE LA ORELE 13.00 IN PIATA MARE SA NE INTALNIM CU ALEGATORII.

Distribuie articolul:

Un comentariu

 1. Domnului Crin Antonescu
  V-ati declarat a fi sustinator al monarhiei constitutionale. Cea reprezentata de Hohenzollerni? Cum explicati urmatoarele fapte de vitejie ale Hohenzollernilor , care va fac sustinator ardent al acestor venetici cu atitudini antiromanesti pe fond?
  Carol I a dat ordin sa fie ucis Eminescu!
  Carol I , adus de masoni a dat ordin sa fie ucisi fara mila peste11.000 de tarani rasculati ,la 1907 , din pricina saraciei la limita supoartarii , fara minimul necesar subzistentei.
  Carol I a aservit interesele Romaniei catre Germania, inainte de primul razboi mondial.
  Carol I a dat ordin masonului Titulescu, ministru al finantelor, sa trimita in doua rinduri Tezaurul Romaniei , la Moscova, desi incepuse Revolutia Bolsevica (revolutie masonica precum cele anterioare), ca finantare din partea Romaniei pentru sustinerea Marii Revolutii din Octombrie.
  Dupa descoperirea Tezaurului de la Sinaia ,in 1875 , Carol I si l-a insusit si l-a tainuit , cu complicitatea masonilor ce l-au inlaturat pe Cuza si l-au adus pe el. In tezaur se aflau si 514 placi din aur cu scriere veche, ARHIVA REGILOR DACIEI DIN PERIOADA BUREBISTA –DECEBAL (pina in anul 105 e n). In prima faza au fost copiate in plumb peste 200 dintre placi. Dupa inventarul Pelesului, in 1948, copiile in plumb ale celor 200 de placi au fost aduse de catre directotul Muzeului de Arheologie, la Bucuresti. La actualul Institut de Arheologie se mai afla doar 31 din copiile in plumb.
  Prin dispozitii secrete date unor slujbasi de incredere, dar si cu compilicitatea Bisericii Ortodoxe Romane , Carol I a reusit tainuirea placilor scrise din aur si a restului din tezaur , in mai multe locatii bine pazite de calugari si alte persoane sub acoperire . Una din locatii a fost o incinta subterana si ingropata, la Biserica Sin Nicoara din Curtea de Arges.
  Carol II are si el multe fapte de vitejie la activ, de la incriminarea tatalui lui Liviu Ciulei pentru crima, uciderea lui Codreanu si a conducatorilor Miscarii Legionare, la asasinarea din ordinul lui a mai multe mii de elevi si studenti legionari cit si cedarea fara un foc de arma a unor teritorii vaste ale Romaniei .
  Din actele de mare vitejie ale lui Mihai de Hohenzolern , amintim: arestarea lui Antonescu si refuzul de a-l gratia, si cu aservirea Romaniei URSS .
  Pentru a-si pastra tronul exregele Mihai a dat ordin al exregelui Mihai in septembrie 1944 de a fi predat unui comisar sovietic un numar impresionant de placi de aur cu „scriere veche”(dupa cum au relatat martori oculari) , la biserica Sin Nicoara din Curetea de Arges. A fost chemat sa participe Prefectul de Arges cu o serie de subalterni
  si tot la cererea exregelui a fost intocmit si un proces verbal pe care actualii detinatori , Arhivele Nationale il tainuie. In toamna lui 2007-primavara 2008, procesul verbal a fost identificat, dupa care nu s-a mai dat accesul la document.
  De asemenea a sacrificat vietile a sute de mii de romani, intre care si Armata a IVa trimisa in prizonierat in URSS.
  DACA TOT SUSTINETI MONARHIA STRAINA , RECUNOASTETI REMARCABILELE FAPTE ALE REPREZENTANTILOR ACESTEIA IMPOTRIVA INTERESELOR ROMANILOR !!!
  POATE CA CEI DE LA ARHIVA CA SI MONARHISTII, MASONII SI ALTE CATEGORII DE SUSTINATORI AI MONARHIEI, SINT INDIFERENTI ORI POATE PRECUM BOR, URMARESC SA ASCUNDA ADEVARATELE DOVEZI ALE CIVILIZATIEI DE PE ACESTE MELEAGURI. Poate ca si dumneavoastra , domnule Antonescu, urmariti sa cedati puterea hohenzollerilor dupa ce deveniti presedinte…

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*