29Mai

JURNALUL UNUI CANDIDAT PNL LA CONSILIUL LOCAL SIBIU.

– CATEVA RAUTATI POLITICE, DE CAMPANIE –

Am descoperit cel mai bun, extraordinar, impresionant material electoral aruncat vreodata de un partid politic intr-o campanie electorala sibiana. Este vorba de „Epistola ecumenica de Rusalii” a lui Corneliu Bucur. Toti pr-istii, toti strategii politici, toti vizionarii, toti trend setter-ii sa lase balta politica, sa se retraga din activitatea lor. Gata cu strategiile complexe de campanie. „Epistola” este cel mai tare material electoral. Am ras non-stop doua zile. Am totusi o intrebare. Ce tipografie a tiparit doctoratul electoral al profesorului Bucur si cine a finantat shogun-ul electoral. Desi e material electoral, nu sunt mentionate numele tipografiei si numarul de exemplare comandate. Parca este ilegal?

Dar ca veni vorba de ilegalitati, sunt socat de banii cheltuiti de PDL in aceasta campanie. Cate amenzi au primit si nu se sinchisesc (pentru goarna pornita in Sibiu, pentru autobuzul fara autorizatie folosit, pentru afisajul practicat pe toti copacii si stalpii). Cred ca zilnic primesc amenzi pentru ceva ilegal facut (apropo si de moralitate) si ei continua cu aceleasi practici.

Un alt candidat, Albin Marinescu, m-a dezamagit definitiv. A anuntat mega dezvaluiri, colosale dezvaluiri, in urma carora Johannis era distrus definitiv. Am asteptat cu intriga tipica unui politician, noile informatii. Dar, nimic. Aceeasi poveste despre Johannis pe care o spune de cativa ani. Daca venea cu ceva nou, cu siguranta devenea un caracter interesant in Sibiu. Asa, cu tot cu director de campanie, revine la a fi mediocru.

PSD a postat niste postere gigant, prin oras, cu tineri candidati la Consiliul Local. E un pic aiurea de vreme ce acestia sunt pe locuri total neeligibile (Fleseriu pe locul 14 iar Horatiu Marin pe 28). Ipocrizie se cheama. Este furt de voturi.

Distribuie articolul:

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*