19Mai

JURNALUL UNUI CANDIDAT PNL LA CONSILIUL LOCAL SIBIU.

Sfarsitul de weekend a fost unul plin pentru PNL si implicit pentru mine.

Vineri a avut loc vizita premierului Calin Popescu Tariceanu. Nu am fost implicati in toata vizita sa, dar am avut si partea noastra in organizarea momentului. Evident ca vizita a fost un succes important pentru Sibiu si pentru PNL. In sfarsit putem spune ca sibieni ca vom avea centura, la sfarsitul anului viitor, iar noi liberalii putem spune ca avem un rol important in aceasta importanta realizare administrativa. Seara am continuat programul door to door.

Sambata am vazut in sfarsit concurenta in actiune. Trei corturi PDL au fost montate in Sibiu. Si atat. Am crezut ca se va intampla ceva, dar nimic. Surse din PDL spun ca exista multe neintelegeri intre liderii locali, fiecare avand propriul concept de campanie. De asemenea, se pare ca sufera de o mare lipsa de voluntari. Noi am fost din nou prin blocurile orasului pentru a ne prezenta. Seara am organizat o intalnire intre ministrul Culturii si Cultelor, dl. Adrian Iorgulescu, cu directorul general al Muzeului Brukenthal. Dupa plecarea ministrului am ramas in continuare la Muzeul Armelor si Trofeelor de Vanatoare cu muzeografii Brukenthalului, multi dintre ei fiind fosti colegi de facultate sau profesori. A fost o seara placuta.

Duminica trei actiuni consecutive, la foc continuu. La 11.00 am fost in Obor, unde am impartit odorizante si pliante. La 12.00 am fost in parcul Sub Arini, unde am impartit mingi pentru copii si alte materiale electorale. PNL a oferit sibienilor un concert de muzica traditionala. De acolo am plecat la Curmatura, unde am dat saci menajeri pentru cei ce erau la picnic, sacii fiind folositi la adunarea gunoaielor. Mai tarziu, am mers cu o masina de gunoi si am adunat sacii. PNL isi doreste un mediu inconjurator curat. Am oprit la Rasinari unde avea loc prezentarea candidatului PNL la primarie, Petru Bratu. Am crezut ca suntem la lansarea PDL, deoarece erau mai multe tricouri democrate decat liberale. Dar, apoi, am descoperit ca nu am gresit. Am aflat ca Bogdan Bucur candideaza la primaria Rasinari. Ii urez mult spor la treaba si nororc.

Iata fotografiile ce definesc saptamana electorala trecuta.

Distribuie articolul:

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*