15Mai

JURNALUL UNUI CANDIDAT PNL LA CONSILIUL LOCAL SIBIU.

Pentru cei ce-mi citesc blogul, zilnica rutina a campaniei nu ar atrage atentia. De aceea am decis a nu scrie, doar daca exista intamplari demne de luat in seama.

O astfel de intamplare am avut ieri. Am fost la cortul PNL din Piata Rahovei. Dupa discutiile cu cumparatorii, cu floraresele sau cu simplii trecatori de prin fata cortului, am pornit in campania door to door in blocul de vis a vis de piata. Ca de obicei, din usa in usa. Am discutat cu alegatorii.

M-a frapat una dintre scarile din blocul respectiv. Blocul P16 scara D. Liftul era stricat (ce-i drept electricianul era la ultimuletaj si incerca sa il repare, dar tot el spunea ca a fost chemat dupa cateva zile de nefunctionare a liftului). Lumina pe o parte a etajelor era inexistenta iar pe cealalta doar pe jumatate. Murdarie si dezorganizare. Dar aveau doua interfoane. Unulla intrarea principala si inca unulla intrarea proriu zisa in scara. Nu stiu cine este administratorul blocului sau scarii. Cred, totusi, ca un astfel de administrator ar trebui sa fie schimbat.

Voi reveni in aceea scara si in zilele urmatoare iar dupa ce voi fi ales consilier local, voi observa in continuare acea scara. Trebuie ceva sa se schimbe acolo. Este un fapt mic dar exponent pentru multe alte situatii.

Sper ca locatarii si cetatenii Sibiului sa devina mai atenti cu banii pe care ii dau catre administratia locala (aici includ si administrarea blocurilor) si sa urmareasca pasii acestor bani.

Distribuie articolul:

Un comentariu

  1. Un Sibian linistit

    bai baiete … am ajuns din intamplare pe pagina ta, pe google esti doar pe pagina 5 (inseamna ca nu existi la search-ul bloguri sibiu). explica-mi si mie ceva: cum dracu partidul vostru si-a pierdut coloana vertebrala? de ce naiba ati adus liberalismul aici, in punctul asta? nu zic ca ceilalti sunt mai buni, nu sunt departe de voi oricum, insa partidul vostru purta mult mai multe in nume si istorie. acum ce mai purtati? pe johannis in primarie si voi dupa el, si dupa aia ceva afaceri si mai ce? de ce te-as vota pe tine pe lista aia? de ce nu as vota alta lista? ca tu oricum nu poti garanta nimic. johannis da ordin la mitea, mitea va da ordine, voi executati. atunci de ce nu as vota direct lista lui johannis? macar aia sunt ai lui… asa voi ce vreti sa faceti acolo? sa luati majoritate ca sa impuneti sasului ce vreti? atunci de ce il mai sprijiniti? nu aveti majoritate atunci executati proiectele sasului. de ce nu va inscrieti in forumul german? nu vorbiti germana? si mai lasa-ma cu dicu al tau, ar trebui sa ii fie rusine, mai ales dupa lista lui mungiu-pipiddi. si lui si lui cindrea ca mai au neobrazarea sa candideze. si voua ar trebui sa va fie rusine, ca stati in spatele lor, si nu aveti cojones sa stati pe picioarele voastre. cum sa te votez daca mi-l declari pe dicu omul zilei? vrei sa-mi spui ca tu ai dreptate iar alina mungiu si ai ei nu? mai ai de lucrat … mult succes, ca singur nu cred ca o sa reusesti. dar te ajuta gasca …

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*