13Mai

JURNALUL UNUI CANDIDAT PNL LA CONSILIUL LOCAL SIBIU.

Din nou la corturi. De data aceasta la Trident in Vasile Aron. Am fost alaturi de colega mea, Otilia Man. Stiam ca impactul va fi mare pentru ca deja colegii mei au fost saptamana trecuta acolo si au facut furori. Din nou mii de pungi date si pliante, din nou discutii cu sibienii. Reactile au fost foarte bune. Nici macar o persoana nu ne-a injurat sau nu ne-a criticat violent. Au fost evident critici si oameni care nu au fot de acord cu noi, dar este democratie.

Inainte de cort am facut un tur al parcarilor de taximetre unde am dat odorizante soferilor.

Mult mai interesant a fost pentru mine door to door-ul facut in blocurile de pe Sureanu. Am luat sase scari de bloc, usa de usa. Din nou cu pliante dar alaturi am dat bureti electorali. Reactile nu au mai fost la fel de pozitive ca in fata la Trident. Dar cred cu siguranta ca am punctat mult mai mult, ca am realizat mult mai mult decat daca as mai fi stat inca o ora in strada. Am prins si o scara de bloc, anti PNL. Acolo am primit cele mai multe critici (am scapat totusi de taxa auto).  Probabil ca oboseala, si ora un pic tarzie nu i-a entuziasmat pe toti si nu i-a angajat in discutii ample cu noi, dar multi altii au aceeptat imediat dialogul cu mine, fie el pozitiv sau negativ la adresa PNL.

Asta va fi campania mea. Intre alegatori. Lumea, sa fiu sincer cu mine, nu ma cunostea. Este unicul mod sau mai bine spus cel mai eficient in a convinge si obtine voturi.

Ziua am finalizat-o pe dealurile de langa oras, admirandu-l in frumusetea sa unica. Credeti-ma ca putini au ceea ce avem noi. Sibiul inca odata m-a convins ca este unic.

Maine iar o iau prin blocuri. De fata asta in Strand.

Distribuie articolul:

Un comentariu

  1. De azi te-am adaugat pe Eticheta. Vezi AICI.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*