11Mai

CAMPANIA MURDARA

Am ramas dator cu fotografii, argumente, ale modului cum inteleg unii sa faca campanie si sa administreze.

Laura Catuneanu imi atrasese atentia asupra unei poze, lucrate in cdr. Ea reprezinta afisele lipite de pdl-isti pe copacii de la Slimnic si textul din programul candidatului la presedintia CJ din partea PDL, unde scria ca va proteja mediul inconjurator. Evident ca tumultul campaniei a facut sa apara aceste anomalii si candidatul merita criticat pentru gafa, dar in prim plan apare un alt plan. Sabloanele, tiparele clasice, la fel si mesajele, folosite in campania lor. Apar astfel teme care nu sunt stapanite. Sunt convins ca putini stiu cu ce se „manaca” protectia mediului, dar da bine sa mentionam. Aici pierdem noi politicienii. Facem si spunem lucruri ce credem ca plac la electori fara sa le cunoastem, doar de fatada. Astfel apar greseli si unii le speculeaza.

Dar pentru ca e sambata adaug si cateva poze ce definesc zilele acestea de campanie.

Distribuie articolul:

4 comentarii

 1. „Nu uita ca este campanie si parca in Romania se schimba legile.” Razvan Pop :)
  Voi ce aveti de gand sa faceti in cartiere? Stiti macar ca nu exista canalizare in Turnisor? Despre strazile neasfaltate nu mai zic nimic… pentru sport ce avei de gand sa faceti?

 2. Intreaga noastra campanie si toate proiectele noastre se adreseaza cartierelor. In primul rand, cartiere precum Gusterita, Turnisor, Ciresica sau Tiglari au nevoie de o infrastructura moderna, drumuri, canalizare, gazificare, etc… Ne laudam cu orasul nostru, dar de investit s-a investit doar in centrul orasului. Centrul istoric este reprezentativ pentru oras dar este nevoie de o upgradare si a cartierelor marginase. In curand orasul, cel putin in viziunea mea, se va dezvolta, populatia va creste iar aceste cartiere vor deveni semi-centrale,intrand astfel intr-o zona cu o alta capacitate urbana. Ele trebuie pregatite in acest sens. Evident ca stiu ca exista strazi neasfaltate in oras si care sunt si problemele cartierelor. Stiu, pe de alta parte si catibaniaufost investiti acolo,de catre Guvernul PNL. Ma refer la scolile renovate, la bisericile sau drumurile refacute.

  Cat despre sport, noiavem un capitolspecial in programulnostru. Dorim sa fie amenajate spatii speciale pentru practicarea sportului. In curtea scolilor este interzis sa mai joic unfotbal,iar salile particulare nupermit oricui sa practice sportul. De aceea dorim a fi amenajate spatii speciale, gratuite pentru practicarea sportului. Catdepsre echipele de sport din Sibiu, atat timp cat exista implicare publica locala,acele programe trebuie finalizate. daca nu exista asa cevanu consider necesara o implicare a orasului.

 3. Poate nu e locul potrivit pentru a aduce in discutie asta dar… cum va veti intelege atunci cu noul vostru „partener” Iohannis?
  Spui ca intreaga campanie PNL se adreseaza cartierelor si (asa cum am mai auzit) vreti sa amenajati spatii speciale pentru practicarea sportului.
  Iohannis de cand e primar nu a miscat mai nimic in cartiere (poate doar asfaltarea a catorva strazi principale) si nu de mult a declarat public ca nu va mai sustine sportul doar daca are performanta (ceea ce inseamna ca doar echipele care au deja performata vor mai primi bani, nimic spre amatori sau scolile de sport).
  Eu personal am propus primarie (printr-o asociatie) sa amenajez din bani proprii un domeniu public cu cateva terenuri de baschet. Ni s-a cerut chirie (desi nu-l foloseam noi ci cetatenii orasului, gratuit) sau sa cumparam terenul la licitatie.
  Ati discutat cu Iohannis despre proiectele voastre?

 4. pt Tudor

  De discutat, am discutat. Am discutat si despre refacerea cartierelor si despre programul sportiv al orasului. Poate ca pana acum nu a luat in serios aceasta latura dar noi ne vom asuma acest proiect iar lumea ne va judeca daca am reusit implementarea sa.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*