10Mai

JURNALUL UNUI CANDIDAT PNL LA CONSILIUL LOCAL SIBIU.

Nu am sa continui astazi cu impresiile stranse de la corturile postate prin tot orasul. Am fost si astazi la cort. De data aceasta in Valea Aurie.

Plecand de la cort si mergand pe Mihai Viteazul sa ajut un coleg sa stranga un alt cort de al nostru, vad pe cladirea Casei de Cultura a Studentilor un „mash” cu Ariton. Nu vreau sa discut despre acest aspect. Probabil ca daca postarea este ilegala, va fi dat jos (din cate stiu cladirea apartine Primariei).  Dar exista un alt aspect.

Imi poate spune si mie cineva, ce a facut Casa de Cultura a Studentilor in ultimii 8 ani? In aceasta perioada am fost si eu student si nu imi amintesc vreo actiune serioasa si matura promovata de aceasta institutie, in Sibiu. Un pic de balci, cam asta a promovat. Am citit si eu unul dintre rapoartele de activitate prezentate de directoarea institutiei. Era excelent, dar din pacate in marea majoritate, actiunile trecute acolo erau false. Adica nu au existat, nu au fost organizate.

Nu imi amintesc numele directoarei, dar ea in 2004 era membra PSD. Cum alegerile au fost castigate de PNL si PD, evident ca s-a pus in discutie si activitatea dansei. Dar ea a gasit solutia cea mai simpla. S-a inscris in PD. S-a ascuns. S-a protejat astfel. Bicher, deja pe vremea aceea presedintele filialei PD in municipiul Sibiu, ne-a averizat pe toti sa nu ne „atingem” de ea pentru ca este protejata lui. Si astfel, ea, este in continuare directoare. Cam acesta este omul care ar trebui sa ajute studentii in activitatile lor.

Vreau sa va fac o provocare. Sa imi spuneti si mie o actiune a Casei de Cultura a Studentilor din ultimii ani. Una va rog. Jocul cu focul si saritul cu coarda nu se pun.

Am sesizat deja autoritatea nationala fata de activitatile extracuriculare ale dansei (chiar nu imi amintesc numele ei) si de cum foloseste fondul institutiei. De asemenea, dupa alegeri, voi discuta personal cu ministrul Educatiei si ii voi cere un control la Sibiu. Credeti-ma, sincer, ca nu este o vendeta politica. Daca se dorea, era demult schimbata. Este vorba de profesionalismul si de nesimtirea unora.

Maine atacam Hipodromul!!!!

Distribuie articolul:

Un comentariu

  1. http://www.casastudentilorsibiu.ro/home.htm
    Uite una proaspata! Nu as vrea sa ma apuc de „sapaturi”:)!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*