9Mai

JURNALUL UNUI CANDIDAT PNL LA CONSILIUL LOCAL SIBIU.

Nu am ajuns in Ciresica pentru ca i-am cedat locul lui Eugen Mitea care a vrut sa vada cum se prezinta cartierul. Am fost in schimb in Terezian, langa „Plus” (sau Sibiul Nou). Tot la un cort PNL. Am auzit ca in zilele urmatoare si PDL va posta cateva corturi prin Sibiu. Competita va fi cu atat mai interesanta. Cred ca aceste alegeri vor fi castigate de cei care vor putea sa isi mobilizeze cel mai bine candidatii, care mai apoi vor mearga pe strada, in blocuri sau in alte zone unde sa discute direct cu alegatorii. Cu sibienii. Toti au afise, toti au outdoor, toti au corturi, pliante, materiale promotionale. Ceea ce va diferenta va fi prezenta candidatilor intre alegatori. Aceasta este cheia alegerilor locale din 2008. Primul pas spre uninominal. Din nou am dat peste 1000 de pungi, sute de brichete si pixuri. Am discutat cu alegatorii. Am aflat ca problema principala a zonei este infrastructura. Este o zona in plina miscare. O zona care m-a impresionat prin capacitatea de regenerare, prin curatenie. Cred ca zona poate deveni in curand o zona interesanta din punct de vedere imobiliar. In rest am discutat cu o serie de candidati, membrii PNL, si cu staff-ul de campanie. Maine in Valea Aurie, la Alcomsib, de la 16.30 si door to door in Strand.

PS: poate imi explica si mie, cineva, fotografia aceasta???!!!!

Distribuie articolul:

2 comentarii

  1. Razvan, iti explic eu foto de pe blogul tau daca mi-o explici tu pe cea de pe blogul meu. Daca tot nu a venit nimeni cu niciun comentariu, ne comentam noi::) Apropo, e foarte tare imaginea. Mesajul e ok, e adaptat publicului tinta, iar portocaliul parca se asorteaza, nu crezi?:D

  2. pt laura

    Am raspuns pe blogul tau. Eu am postat poza cu doua intentii:

    1. sa provoc o discutie legata de acest tip de campanie
    2. sa provoc o alta discutie legata de un alt tip de campanie. Fraza „hai sa dam bani la tigani ca asa castigam primaria”, defineste acest fel de a gandi campania.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*