8Mai

JURNALUL UNUI CANDIDAT PNL LA CONSILIUL LOCAL SIBIU.

Astazi am fost la cortul PNL de la Cedonia. Am stat pana la sfarsit (circa patru ore). Desi imi propusesem sa stau mult mai putin, avand treaba si la sediu, unde am pregatit deplasarea lui GHEORGHE DICU la Agnita, am ramas toata ziua. Am impartit pliante, in care este prezentata echipa de candidati la Consiliul Local si pliantul dl-ui. GHEORGHE DICU. Peste 1500 de pliante in doar patru ore. Am impartit si 800 de pungi. Oamenii, in general, au raspuns bine. Evident am fost si injurati, pentru alianta cu Johannis, pentru taxa auto (se pare ca va fi critica principala a campaniei). Sibienii nu s-au simtit deranjati de prezenta noastra acolo, nici de  voluntarii nostrii, imbracati in galben si plini de  materiale electorale si foarte guralivi.

Am fost acolo, alaturi de colegul meu Mircea Cazan, cu intentia de a discuta cu cati mai multi sibieni. Stiam cati bani primise Scoala 19 de la Guvernul PNL al Romaniei, stiam sumele primite de biserica de pe Nic. Iorga, dar si investitiile facute acolo de comunitatea locala. Evident ca problemele au fost si altele; strada nu era refacuta, prea mult trafic, sau constructiile ilegale din zona. A fost o experianta excelenta. Mi-am intrat in ritm. Am vorbit cu multi oameni si le-am cunoscut problemele. Maine voi fi in Ciresica. De la ora 16.00

OBSERVATII ELECTORALE

1.  Ce se intampla cu PDL si PSD. De ce nu fac campanie. Sunt anemici. Un pic de outdoor si reclama in presa, dar in rest nimic nu se intampla. Am auzit ca nu au gata afisele si materialele electorale. Asta nu ii impiedica sa se faca cunoscuti. Si noi am avut o zi in care nu am avut nimic de impartit, dar tot am mers la Cibin, in piata, sa ne facem vazuti.

2. Am observat ca si PDL a montat reclame electorale – gigant, in Piata Mare. Acum sunt doua partide. FDGR si PDL. Ei bine va promit eu o surpriza de la PNL.

Distribuie articolul:

6 comentarii

 1. normal ca taxa auto va fi criticata cel mai mult. cand ne intalnim poate-mi explici si mie ce se face (concret) cu banii. cunost 5 persoane care stau cu masinile in fata blocului ptr ca taxa e mai mult de 2000-3000 de euro (uneori mai mult ca masina).
  si pnl are de gand sa-si puna bannere gigant in centru? acum nu mai exista legi? oare eu primesc amenda daca-mi fac reclama pe o fatada intreaga din piata mare, pta mica sau balcescu? acum ar fi momentul sa scoata toti oamenii reclame ca sa vedem cum va arata centrul (si iohannis a fost primul).

 2. pentru Tudor

  Tudore, banii vor fi folositi in proiecte de mediu si oricum a fost recalculata si va fi perceputa in alt mod. Oricum nu va mai fi o mare tema de campanie, in curand.

  din cate stiu cladirile din centru folosite ca si panouri sunt particulare, apartin altcuiva decat Primariei. Johannis e pe FDGR iar Ariton este pe cladirea lui Euroil si pe cladirea lui Stefan Braune. Daca ne vom pune, o las ca surpriza unde, va fi de asemenea particulara.

 3. stiu ca sunt particulare cladirile pe care s-au pus bannerele dar sunt totusi in centrul istoric al orasului. tu ar trebui sa sti ca nu se face asa ceva. eu pot sa-mi pun banner cu reclama la firma pe fatada cladirii mele din centrul istoric (sau a altuia daca inchei contract de inchiriere cu el)? tu ce zici? primesc amenda?

 4. 2. as vrea sa vad si eu proiectele alea de mediu 😀

 5. pt tudor.

  Si eu as vrea sa vad proiectele ca am avea nevoie de ele. Cat despre banner, tu cu siguranta ai lua amenda. Dar nu uita ca este campanie si parca in Romania se schimba legile.

 6. ok. merci ptr. raspuns. mi-ai confirmat. legea nu e facuta ptr toti, doar ptr noi (astia de le platim salariile).

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*