5Mai

JURNALUL UNUI CANDIDAT PNL LA CONSILIUL LOCAL SIBIU.

Initiez un proiect interesant, indraznet si inovator. Cel putin pentru SIBIU. Voi scrie, pas cu pas, ceea ce voi face in aceasta campanie. Va fi jurnalul meu, on-line, ca si candidat la aceste alegeri locale.

Astazi ne-am adunat la sediu mai multi candidati la Consiliul Judetean si Local, in frunte cu GHEORGHE DICU, candidatul nostru la presedintia Consiliului Judetean. Ne-am deplasat in Obor pentru a imparti materiale electorale. Scopul nu era neaparat impartirea acelor materiale, ci, mai degraba, am testat electoratul. Am vrut sa stim cum va reactiona lumea la contactul lor, direct, cu candidatii liberali.

Eu, am dorit sa discut cu cei aflati acolo. Nu am vrut doar sa imprastii cateva pliante sau, mai rau, sa stau sa ma uit cum colegii mei impart pliantele, iar eu sa le dau si cateva indicatii. De aceea am incercat sa discut cu cei adunati in targ, sa ii provoc in a-mi oferi solutiile lor pentru Sibiu.

Pretextul folosit a fost o scrisoare a candidatului nostru la presedintia Consiliului Judetean, GHEORGHE DICU, si un pliant cu programul Campionatului European de Fotbal, ce va avea loc anul acesta.

Lumea nu ne-a respins. A discutat cu noi, ne-au criticat (taxa auto ramane o mare piatra legata de gatul nostru) pentru greselile noastre sau ne-au laudat pentru ceea ce am facut pentru SIBIU. Mi s-a intamplat sa fiu si foarte aproape de un pumn in figura dar cazul este singular iar acum imi dau seama ca am incercat prea mult sa il provoc sa discute cu mine.

Drumurile, mai bune legaturi ale autobuzelor, un Obor mai curat si mai bine organizat; acestea sunt problemele care au parut a fi cele mai serioase. Toate mi le-am notat iar dupa ce voi fi ales consilier local, voi merge din nou pentru a incerca sa gasim impreuna solutii.

Restul zilei l-am petrecut la sediu, organizand lansarea candidatilor PNL, eveniment ce va avea loc Marti, 06.05.2008.

Maine ma voi intalni cu sibienii in fata magazinului Alcomsib de la Cedonia. Va astept acolo sa discutam si sa gasim solutii impreuna pentru orasul nostru.

Distribuie articolul:

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*