5Mai

JURNALUL UNUI CANDIDAT PNL LA CONSILIUL LOCAL SIBIU.

EPISODUL II

Nu credeam ca atat de repede trebuie sa imi cer scuze pentru ceva ce am gresit. Dar ma vad pus si in aceasta situatie si nu am altceva de facut decat sa imi cer scuze celor care au fost la Cedonia la orele 16.00. Nu am ajuns la intalnirea cu alegatorii. Motivul pentru care am lipsit de la intalnire este unul intemeiat, dar nu scuza totusi lipsa mea. Pregatim lansarea candidatilor PNL. Raspund de organizarea evenimentului si au aparut unele inadvertente in organizare. M-am vazut nevoit sa pierd intalnirea cu sibienii. Imi pare rau. Sincer. Pentru un candidat tanar si nou, intalnirile cu alegatorii sunt precum apa pentru pesti. Este unica modalitate de a se face cunoscut si de a intelege cu adevarat mecanismele orasului si nevoile cetatenilor.

Maine la orele 19.00, va avea loc lansarea a candidatilor PNL pentru primariile si consiliile locale din judetul nostru, precum si pentru Consiliul Judetean si presedintia acestuia. Vor fi prezentati, rand pe rand, candidatii PNL la Consiliul Local SIBIU, candidatii PNL la primariile din judet si candidatii la Consiliul Judetean impreuna cu GHEORGHE DICU, viitorul presedinte al CJ SIBIU. Prezentarea va fi continuata de cuvantul invitatilor PNL Sibiu, dl. Adrian Iorgulescu, ministrul Culturii si Cultelor, care va aduce cu sine mesajul Primului ministru, dl. Klaus Johannis, primarul orasului si IPS Laurentiu, Mitropolitul Ardealului.

Prezentarea va fi continuata de un concert simfonic si de un cocktail. Dorim sa avem un eveniment elegant, diferit de toate chermezele cu miros de mititei pe care celalalte partide le numesc lansari.

Maine va voi povesti tot ceea ce s-a intamplat la lansare. Episodul III.

Distribuie articolul:

3 comentarii

  1. A fost pentru o cauza nobila, ca doar o data la patru ani exista lansari de candidati pentru alegerile locale:) Asteptam episodul III.

  2. pt laura

    ce rapida reactie!!!!

    nu-mi vine sa cred. sper ca nu am fost patetic in ceea ce am scris. cauza este nobila intr-adevar. multe personalitati locale vor fi prezente, Sabin Luca, Carabulea, Calburean, Tusinean, Sitar, Ciolan, Constantin Chiriac (amfitrionul), etc.. Nu ne putem prezenta in fata lor cu temele nefacute. dar asa nu mi-am facut tema in fata sibienilor. fac ore suplimentare si recuperez.

  3. bun si asa! ne vedem diseara

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*