25Apr

DOUA LUCRURI CARE MA ENERVEAZA

Sunt lucruri care ma enerveaza.

Ieri mi-am lansat blog/site-ul meu. Atat de putine critici am primit incat m-am speriat. Momentul in care lumea nu te critica este unul atat de periculos incat cel mai bine este sa il ocolesti si sa fugi de el. Niciodata i-am inteles pe cei care se cufunda in linguseli si cuvinte frumoase despre ei, spuse de altii. Spre fericirea mea, s-au gasit si acei prieteni sau rude care mi-au luat la criticat blogul si, asa, intreaga mea zi a fost salvata.

Ce ma supara profund, insa, este pozitia pe care colegii nostri PDL-isti l-au asezat pe Claudiu Spanau. Locul 14. Incredibil!!. Adica prim vicepresedintele OT – PDL pe tara este in mintea celor care au facut lista PDL la Sibiu, de abia al 14-lea ca valoare (ma intreb si eu, ce face fiica presedintelui, aleasa secretar general al tinerilor PDL care a fost acceptata acolo pentru a-i promova, daca tinerii ei colegi sunt aruncati in fundul listelor pentru alegerile locale – cred ca acestea sunt „succesurile” ei). Probabil ca, pentru ei, un afacerist sau un avocatel sunt mult mai importanti. Ma opresc doar la exemplul lui, fiindca abia indraznesc sa ma mai uit si pe lista PSD unde Cosmin Ionescu aproape ca se mai zareste.

Va rog, sa va ganditi un minut la banala dar atat de sugestiva simbolistica a celor doua exemple. Iar apoi, va invit, sa scrieti aici ce credeti voi. Poate, nu ar trebui sa comentez listele altora si sa-mi vad de ale mele dar atat de tare m-am enervat incat nu pot sa nu o spun. E un imens pas inapoi pe care-l fac partidele politice. Se pare ca in PDL, ca si in PSD, a aparut o noua frica, pe langa cea germana (aproape paranoica). Frica de noul val de politicieni. Nu este vorba, defel, de tineri pur si simplu, ci de noii politicieni cei care in curand mai mult ca sigur le vor lua locurile!!

PNL-ului, la Sibiu, nu ii este frica de noul val.

Distribuie articolul:

2 comentarii

  1. Razvan,inteleg si subscriu la reactia ta fata de ceea ce celelalte partide politice cred ca e promovarea tinerilor politicieni.Insa asta ar trebui sa ne bucure in perspectiva luptei care urmeaza.Noi vom avea avantajul „sangelui proaspat”,deja rodat in confruntari.Ei..
    Insa la prima nemultumire,am o mica observatie:momentele festive,inceputurile de drum sau initiativele cred ca trebuie intai incurajate,impinse spre succes de incurajari.Si numai dupa ce fundamentul permite,incarcate de greutatea perfectiunii.Deci,deocamdata te felicitam ptr initiativa,iti dorim un drum cat mai lung si un zbor cat mai inalt,si da-ne voie ca sub impresia buna a ceea ce ai initiat ieri,numai sa te felicitam si „lingusim” !Maine o sa incercam sa fim si critici,poate constructivi !

  2. pentru doru

    eu chiar te rog sa ma critici si sa imi arati lucrurile gresite pe care le fac. am nevoie de asa ceva. de fapt cred ca toti avem nevoie de asa ceva.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*